Sanitarne kabine i pregrade

DIPO, sistemi sanitarnih pregrada

Veliki broj zadovoljnih klijenata koji se vraćaju su su rezultat 20 godina iskustva u izradi i montaži sanitarnih kabina od najkvalitetnijih mareijala. Vrhunski okov, najkvalitetnijih HPL ploče i profesionalna montaža si ono što DIPO pozicionira kao lidera na tržištu.

Na ovoj strani Vam predstavljamo
Proizvodi

U nastavku možete pročitati više informacija o 2 tipa Dipo kabina koje su u ponudi.

DIPO tip kabina INOX
Sanitarne kabine i pregrade su izrađene od 13 mm debelih HPL kompakt ploča.
DIPO tip kabina INOX + AL
HPL kompakt ploča debljine 13 mm sa aluminijumskim profilom koji povezuje celinu.
Planiranje i projektovanje

Planiranje i projektovanje sanitarnih kabina se radi u najsavremenijem softveru za industrijsku proizvodnju nameštaja i dizajn enterijera IMOS AG, koji omogućava slanje podataka na CNC obradni centar koji sve zadate operacije sečenja, bušenja i obrade obavlja po softverski definisanim programima, prilagođeno potrebnom okovu i projektovanim zadatim parametrima.

HPL compact ploče

Zbog svojih karakteristika najkvalitetniji materijal za izradu sanitarnih pregrada za sve prostore koji zahtevaju frekventnije održavanje i čišćenje, imaju veću eksploataciju ili uslove veće vlage su HPL compact ploče.

HPL compact ploča je materijal koji je u strukturi dobijen presovanjem velikog sloja celuloznih papira i fenolnih smola, pod visokim pritiskom i velikom temperaturom, sa završnim dekorativnim papirom zaštićenim visokokvalitetnim slojem.

Takva struktura i površina formiraju ploče koje imaju izuzetan kvalitet.

Kvalitet FunderMax HPL compact ploča daje niz komparativnih prednosti u odnosu na sve druge vrste pločastih materijala na našem tržištu koji se koriste u enterijeru, a najviše se ogleda u velikoj otpornosti na fizička oštećenja i na uticaj vode i hemikalija.

Te komparativne prednosti omogućavaju mnogostruku primenu ovog materijala kako u oblaganju zidova enterijera, izradi nameštaja za prostorije sa visokom vlažnošću, tako i u izradi sanitarnih kabina u prostorima raznih namena kao što su:

  • Visokofrekventim javnim objektima,
  • Poslovnim objektima,
  • Bazenima i svlačionicama,
  • Industrijskim objektima,
  • Bolnicama,
  • Školama i vrtićima,
  • Sportskim i fitnes objektima…
Visokokvalitetan okov

U zavisnosti od modela kabine, okov može biti u potpunosti prohromski, ili prohromski u kombinaciji sa aluminijumskim.

  • TIP kabina DIPO INOX ima u potpunosti prohromski okov
  • TIP kabina DIPO INOX+AL ima prohromski i aluminijumski (konstruktivni gornji kutijasti profili i bočni L vezni profili su od aluminijuma, ostali okov je od nerđajuđeg čelika)

Vrata su opremljena sa tri samozatvarajuće šarke od nerđajućeg čelika, amortizerima udara, čivilukom za kačenje garderobe sa unutrašnje strane vrata i ručicom za otvaranje. Okrugla brava od nerđajućeg čelika ugrađena u vratima je sa indikatorom zauzetosti i sa mogućnošću spoljašnjeg otvaranja u slučaju nužde.
Fiksni paneli kabina su postavljene na stope od prohroma koje izdižu panel 120mm-140mm od poda. Po potrebi stope se postavljaju i na prednje fiksne panele.

CNC obrada

Svi paneli koji čine sanitarne kabine su kompleto mašinski obrađeni izbušeni, imaju zaobljene krajeve i obrađene ivice, kako radi lakšeg održavanja tako i radi bezbednosti korisnika.

Referentna lista klijenata

OPIS POSLA I PROIZVODA:
Izrada i montaža sanitarnih kabina
OBJEKTI U KOJIMA SU RADOVI IZVEDENI:

Ministarstvo pravde, sud i tužilaštvo, Katanićeva, Beograd / Nikola Tesla aerodrom, Beograd / Dvorana Doma Sindikata, Beograd / Energoprojekt, upravna zgrada, Beograd / USCE TOWER II - Kula Ušće II, Beograd / ZF Friedrichshafen AG e mobility 1, Pančevo / ZF Friedrichshafen AG e mobility 2, Pančevo / Maloprodajni objekti KD LIDL, širom Srbije / Bezbednosno informativna agencija, Beograd / Urban centar RS, Šimanovc / Master -sportski centar, Zemun / Stihl holding, upravna zgrada; Zemun / Grupacija Streit –Streit Nova, Stara Pazova / Perper, Beogradski sajam, Beograd / Porsche-sever i Porsche ada, Beograd / Rudnik olova i cinka / "Grot", Vranje / TC Aviv park,Zrenjanin / TC Aviv park, cineplexx, Pančevo / TC Zemun park, Beograd / TC Fashion park outlet, Inđija / TC Capitol park, Šabac / TC Capitol park, Rakovica / TC Capitol park, Sombor / TC Novi Merkator, Beograd / Škola Ivo Andić, Beograd / Škola Bin Zajed, vrtić Abu Dabi, Novi Pazar / Dijagnostički centar, Novi Pazar / Distributivni Centar KD LIDL , Nova Pazova / OŠ Svetozar Marković, Beograd

Galerije
Capitol park
Sanitarne kabine Capitol Park Sombor
Aerodrom Nikola Tesla
Sanitarne kabine Aerodrom Nikola Tesla
Osnovna škola
Sanitarne kabine Osnovna škola