Biofaser

Nekada se pojavio trend: materijal treba kreirati održivo i na što ekološki prihvatljiviji način. I šta je bilo pre ovog trenda? Pravilno - FunderMax. FunderMax je već razvijao hardboarde, proizvedene isključivo iz prirodnih i održivih sirovina, mnogo pre nego što je bilo u modi razmišljati o održivosti.

Sveže drvo, prirodne smole i energija iz obnovljivih izvora kombinovane su za proizvodnju materijala koji predstavlja odgovornost i zdrav život, a to pravo od vremena proizvodnje do njegove upotrebe. Čak je njegovo odlaganje potpuno sigurno. Stoni ploče stoga predstavljaju panele u ciklusu prirode.

Mora se priznati da ono što je zdravo nije uvek istovremeno uzbudljivo. FunderMax hardboards se stoga mogu završiti na najrazličitije načine, koristeći odgovarajuće folije, smole i lakove na spoljašnjim stranama. Ovo stvara čitav univerzum vizuelnih mogućnosti, koji kombinuju jednu stvar: svoje korene u prirodi - i njihovu beskonačnu dizajnersku sposobnost. Biofaser Standard

FunderMax Biofaser Standard je naš asortiman proizvoda za univerzalne unutrašnje aplikacije bez posebnih zahteva za čvrstoću.

FunderMax Biofaser je panel od vlakana proizveden primjenom vlažnog metoda prema standardu EN 622-2.